10 mars 2009

Två versioner av brunt

En av de saker som är så härligt med Inkidos produkter, är att man kan göra något väldigt enkelt och ändå blir det fint. Här har jag bara stämplat och embossat två motiv på ett brunt memorykort, och så inget mer. Det räcker - det blir stilrent och snyggt.

Å andra sidan kan man också göra mer välarbetade saker med en massa detaljer och dekorationer. Som exempel på det har jag gjort ett kort i vintage-stil. I samma format som kortet ovan, men med ett helt annorlunda resultat.

Jag har använt två mönstrade papper (varav jag har skrynklat det ena och färgat in vecken med stämpelfärg), embossat stämpelmotiv, bårdstans, knapp med embossat motiv (resulatet blev sådär, embossingpulvret ville fastna över hela knappen), spets, brads och glitterlim. Och nästan allt, till och med spetsen, är infärgad med stämpelfärg för en brun gammaldags look.

På tagen som sitter i en ficka frampå kortet, har jag i bakgrunden stämplat svagt med textstämpel och blommor. Sedan har jag embossat samma blomstämpel nere i hörnet, samt också gratulerar-stämpel längre upp på tagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heeeelt fantastiska kort! Genialiskt! Vilken tur att jag har införskaffat många Inkidostämplar...

Fia sa...

Oh vilka fina kort. Det är kul att få se både enkla och mycket dekorerade kort. Det enkla är nog min favorit..