30 april 2009

Heffaklumpen skapar i grönt

Idag är min sista dag som gäst-DT att visa upp mina alster. Det har varit roligt och utmanande att arbeta med Inkidos material och det känns lite sorgligt att det nu är över!

Nu är det dags för färgen GRÖN, och jag har först gjort en ryggsäck som jag har vikt efter en mall på Internet. Bland Inkidos material finns vit cardstockkartong med små skimrande inslag i, det har blivit ett av mina favoritpapper. Av detta papper vek jag stommen till väskan och på framsidan satte jag bitar av papprena Grön blomma och Grönbrun rand.

På lockethar jag stämplat en Snirkel och mellanfjäril och dekorerat med en utstansad retroflowerblomma i två storlekar samt Inkidos pappersros. Bakom den skymtar Amor rund.

På baksidan satte jag två band som "handtag".
Det klurigaste var att komma på hur man skulle stänga locket till väskan, till slut bestämde jag mig för att göra hål och trä igenom band och knyta en rosett. Så här ser det ut när man öppnar locket.

Närbild på stämpeln Amor vincit omnia (rund) och i den har jag stämplat Liten ros, båda är nya stämplar för i vår.
Vita halvpärlor tillhör också Inkidos nya sortiment.


Jag har också gjort ett kort med ett färdigt konvolut som bas. Det här var ett av de första sakerna jag gjorde under mitt DT-uppdrag.
På framsidan har jag satt pappret Grön kärlek och stämplat med Du är allt kollage på ett wellumpapper och fäst med kopparfärgade brads. Jag stämplade Du är allt på ett vitt vardstock med glitter i och stansade ut blommor som dekoration.


Inuti finns ett kort av samma papper och med ett brunt band som dekoration. Längst ner har jag stämplat och embossat ett Litet Roshjärta i embossingpulvret Choklad.


Slutligen ett grattiskorti liggande memoryformat.

Jag stämplade och embossade Nyponrosor i brun Choklad på framsidan.

Drar man ut kortet så finner man samma stämpel där, först stämplad en gång direkt på kortet, sena en gång till på ett annat papper, urklippt och "rufsad" på kanterna med en sax och ditsatt med lite distans emmellan. Jag har också Stickles på den. Grattisstämpeln är också utklippt och ditsatt. Alla kanter är chalkade. Avslutningsvis gjorde jag hål och satte fast ett band och knöt en rosett i grönt.

Jag vill också passa på och tacka för att jag fått vara gäst-DT för Inkido. Jag tycker att det varit väldigt positivt med många olika DT:n eftersom det finns så många olika stilar och alla tolkar materialet på sitt sätt! Det blir variation och spänning, vilket är roligt och glädjande! Många kramar och tack för mig!!!


Kramiz Anna/Heffaklumpen

2 kommentarer:

Christina / Synål / Stina sa...

jätte fina saker du har gjort Anna. Hopppas att vi snart ser mer i från dig. Jag agillar din stil.

Helen sa...

Vilka fina grejer du har gjort!