09 april 2009

Heffaklumpens DT-alster

Den här gången tänkte jag visa några ROSA alster, en färg som jag blivit "vän" med först sedan jag fick en dotter! Nu är den en av mina favoritfärger!
Först en ask som jag hittade en mall till på nätet. Den är i form av en pyramid med en krage på som stänger asken och den hålls på plats med en pinne.
Jag har använt rosa pärlemorpapper som stomme och på asken har jag limmat fast pappret Rosa blomma, vilket jag har stämplat Doodle 1 på med en ljusbrun färg på askens fyra sidor.
På kragen har jag satt det matchande pappret Rosa kärlek, stämpeln Fjäril liten (med vingarna i lyften) samt Inkidos blommor som jag har knorrat till stjälken på.
Och så ett rosa band, Chalk och Stickles förstås!
När man tar bort kragen och öppnar asken finner man en utklippt ruta ur Rosa kärlek och där kan man också skriva något eller lägga en present eller choklad eller vad man önskar ge bort.

Nästa sak är ett kort som jag gjort på Inkidos färdiga kort stommar.
Här är det ett liggande Memory i ett passande fodral som man klistrar ihop själv.

På framsidan har jag embossat Doodle 1 och Fjäril liten i rosa samt satt ett brett rosa band runt som stängning.
Själva kortet är dekorerad med stämpeln Stunder, vilken jag embossat i Choklad.Jag har också embossat en rosa Fjäril, limmat längs kanterna och doppat den i Inkidos silverglitter.Inuti har jag satt ett wellumpapper, lika stort som kortet.Två hål ogenom kortet och ett band som håller ihop.

Avslutningsvis en tag som visar hur man kan använda stämplarna med ex. texten Konfirmation, Dop och Student, beroende av vad som firas. Jag har använt Inkidos nya härliga tags tillsammans med stämpeln Idas sommar, Fjäril och blommor.

Texten Konfirmation har jag stämplat på ett vitt papper, klippt ut med mönstersax och gjort hål i så det blev som en liten tag som går att flytta. En liten Fjäril fick pryda den också.


På fjärilen, delar av texten och blommorna har jag Chalk och Sickles.Två olika rosa band pryder toppen av tagen.
Det var allt för idag, vecka 18 kommer jag tillbaks igen och visar andra färger!

Kramiz Anna/Heffaklumpen

4 kommentarer:

Gurkiss sa...

WOW sååå snyggt...

kram gurkiss

Christina / Synål / Stina sa...

lSÅÅÅÅ Snygga saker man vill ju bar göra en massa saker NU!!

TAck för all insperation.
Kram

Kickans_blogg sa...

Åhh så söta alster!! :0)
Kramen Kicki

Yvonne sa...

Helt underbara saker ni gör.
Blev så inspirerad tidigare idag att jag var tvungen att prova på pyramiden. Mitt resultat finns i min blogg om ni vill kika.
Ha en bra fortsättning på påsken
Kram//Y