28 april 2009

Mera inkido från Heffaklumpen

Så var det dags för min sista vecka som gäst-DT för Inkido. Det har varit jätteroligt och deras material har inspirerat mig massor! Jag tycker också att det har varit positivt att det har varit flera gästdesigners som fått några veckor var, det har varit spännande med så stor variation på alstren som visats upp.

Först tänkte jag visa ett kort/CD-fodral som är tänkt som ett dopminne. På skivan kan man ex. bränna foton från dopet eller favoritmusik som en gåva till faddrarna, barnet eller föräldrarna.


Jag har använt ett färdigt konvolut som man enkelt viker ihop och limmar. På framsidan har jag använt stämpeln med texten Björnen sover, kalender, mellanfjäril samt stor fjäril Swallowtail. Papprena är de tre nya i ljusblå serie. Fjärilarna är stämplade på vitt papper och utklippta och fastlimmade endast på kroppen så att vingarna är i luften. Guldstickles har jag också använt samt spets och brads i guld från Inkido.


Öppnar man kortet finner man en CD-skiva...

Bakom skivan har jag stämplat Idas sommarvisa på det rutiga pappret, klippt en cirkel och gjort scalloped kant med hörnrundaren. Jag har också stämplat med dopstämpeln.


Idén med CD-fodral kan också användas till ex. konfirmation, bröllop, födelsedag eller annat att fira. Passande stämplar finns i Inkidos sortiment.

Jag har också gjort en tag med en ljusblå färdig tag som bas. Stämpeln Du är allt och rosor från Inkido. Det vita pappret med ljusblå rosor på är klippt med mönstersax i vågor. Stickles, band och chalk har jag också använt.
Tack för idag, vi ses igen på torsdag!
Kramiz Anna/Heffaklumpen

3 kommentarer:

Christina / Synål / Stina sa...

Så fina saker.

Kram Christina

annbe sa...

Fina saker!
Tycker det är så roligt med alla olika gästdesigners som vait nu i vinter och vår! Det är så spännande att se hur olika saker ma gör av i stort sett samma material. Verkligen bra initiativ!

Helen sa...

Så fint och vilken kul idé!