12 maj 2009

LillBlomman skapar för INKIDO Del 1

Efter många månader kan jag äntligen avslöja den hemlis jag suttit på! Tänk att lilla jag har fått äran att skapa med Inkidos fantastiska material! Det var som julafton när jag öppnade min kartong med dt material vill jag lova! Stämplarna är av grymt bra kvalitet och så användbara. Inkido har fantastiskt vackra mönstrade papper men jag är även helt kär i de enfärgade som är lika snygga på båda sidor. Som ni förstår har jag haft enormt roligt och idéerna har snurrat dag som natt i min hjärna. På lite skakiga ben tänkte jag nu visa mina första alster som jag skapat.Ni är säkert många som ska gå på bröllop nu under våren och sommaren! Här har jag gjort ett lite annorlunda kort till brudparet!


Jag har använt mig av vitt papper med våffelstruktur till själva tårtan. Bladen är stansade av lila vellum och vitt skimrande papper. Två olika GRATULERAR stämplar har jag embossat med vinröd glitter så att de ska synas ordentligt! Inkidos snygga rosor sitter i två nyanser runt hela tårtan. Runt den nedersta våningen har jag satt ett spetsband och på de andra vitt organzaband. Jag har även gjort massor av prickar med Liquidpearl.


Jag fortsätter i kärlekens teckan och visar ett kort till några nykära som flyttat!

Här har jag använt ett rosa altarkort som bas. Det är dekorerat med rosa rosor, rosa bling, rosa tag, gröna blad, rosa organzaband. Stämpeln har jag först stämplat på samma rosa Pink papper som basen och tagen och sedan klippt ut. Efter det har jag satt den med distanskuddar.
Inuti har jag använt grönt vellum, lycka till stämpel, utstanseda bokstäver. Jag har maskat massor av rosor, puh, fjärilar och Sverige stämpeln.
Här ser ni en närbild. På de nya bostadsorten sitter en liten blingpärla!

Om du ska gifta dig själv kanske någon hjälpt dig lite extra. Eller så vill du bara ge en present till någon som betyder mycket för dig då passar denna tag att pryda ett paket eller flaska!

jag började med att stämpla det lilla roshjärtat och embossade med vitt, hoppas att det syns, på en vit tag. Du är en ängel är stämplat med svart. Änglavingarna är stämplade på vit vellum och utklippta. Tagen är även prydd med vita rosor, silverspets och brett vitt band.Hoppas att jag kunnat inspirera lite!
Kram LillBlomman!

7 kommentarer:

Yvonne sa...

Oj,oj,oj vad mycket fint.
Ja visst inspirerar du men det där underbara tårtkortet, kort...???
det liftar man ju inte direkt så där bara,hihi
Helt fantastiskt
Såå kul att titta in här hos er =))
//kram//Y

Anna/Heffaklumpen sa...

Superläcker tårta!!! Och korten är också fina! Det är kul att se så många olika sätt att skapa med "samma" material tycker jag!

Aud sa...

WOOOW! Utrolig lekre, nydelige ting du har laget! Superflink er du!♥♥♥

Klem,
Aud

Christina / Synål / Stina sa...

Vad SNYGGT. Vad spännande och lite anorlunnda.
TAck för att du visar detta fina

Helen sa...

Vilka fina alster du gjort. Tårtan är riktigt kul idé!

sussilull sa...

Vilket helt fantastiskt bröllopskort! Helt underbart.
Den ser verkligen "fluffig" ut och färgerna du använt på är romantiska.

Monica sa...

Wow!!! Tårtan är gudomlig :-)