07 maj 2009

Mill@n altrat i rosa för Inkido
Jag har altrat en av mina favoritaskar (Marabou Oraia). Jag tycker mycket om formen på den och sedan är ju inte innehållet helt fel heller.
Inkidos nya blommor är otroligt tacksamma att dekorera med, här har jag kompletterat med utstansade retroblommor (som har stämplats med textstämpeln Landskap), löv (Bosskut), grenverk (McGill punch), hjärtan (cuttlebug) samt flosstråd.
På kanterna har jag gjort en spetsbård med Martha Steward punch (doily lace) samt en vågformad avslutning som även kommer igen i kanten på samma papper på locket. För att ge ett lugnt intryck och ge locket fokus, har själva asken bara klätts in med ett sorts papper.

Material lista
Papper; brun/rosa prick, rosa rand, rosa blomma, vellum
Stämplar; Landskap, För att du finns
Dekorationer; rosor, band, samt se ovan

Som en kul grej provade jag att vika en liten ask som jag inte provat tidigare. Asken fick en liten tag ur Inkidos stora sortiment, denna är den minsta storleken. Jag hade inget band i rätt färg så jag färgade in ett vitt organzaband med en liten versamarkdyna (Ash rose), bandet tappar lite lyster men blir iaf välmatchat.
Material lista
Papper; rosa ros, liten tag
Stämplar;För att du finns, Swallowtail


Det var allt för denna vecka! Jag kommer tillbaka med fler kort och alter v.21

Ha det gott!

4 kommentarer:

Helen sa...

Vilken fin ask!

Cia sa...

Sååå fin ask och påse!

annbe sa...

Vilka fina saker du gjort! Det är så roligt att se vad ni gästdesigners gör av era "paket", tycker (som jag skrivit här förut) att det är en alldeles strålande idé med flera olika som får chansen att visa upp sig!

LillBlomman sa...

verkligen superfina båda två!! Så fint med det mönstrade på påsen!