22 maj 2009

~ Takketags og ett konvoluttkort til ~

I forbindelse med min eldste sønns konfirmasjon var jeg så utrolig heldig å få uvurderlig hjelp av mange venner. Og for å vise takknemlighet hadde jeg pakket inn litt forskjellig, og ville lage ett lite, raskt, kort sammen med gaven.
Jeg fikk da ideen om å pynte en liten tag som jeg brukte som takkekort.
Grunnlaget for denne tagen er en vanlig papirtag som er farget med pulverkaffe for å få ett litt mer distresset "look".
Har stemplet med den store sommerfuglen i grunnen, og har sydd på blonder og mønsterpapir. Jeg stemplet takkestempelet på hvitt papir, klippet det ut og limte det på med 3d limputer. Jeg pyntet så med de lekre lilla rosene og grønne bladene, som jeg pyntet med litt glitterlim for å få litt mer nyanser i dem. Til slutt pyntet jeg med litt halvperler rundtomkring. På toppen av alt sprayet jeg med Tattered Angels Glimmer Mist i fargen Antique Brass og Purple Pansy som gav en lekker shimmereffekt!

På baksiden stemplet jeg den store sommerfuglen for å få sammenheng med forsiden.
Syns disse ble søte og helt perfekt som små takkekort, og de var ordentlig gøy å få gi bort!Lage de nok et konvoluttkort, liker så godt disse fordi de er så enkle å lage og blir så lekre og tilsynelatende avanserte når de er ferdige.
Her har jeg brukt det lilla prikkete mønsterarket i grunnen som jeg brettet til konvoluttkortet med. Jeg svertet rundt kantene med Cat's eye Creamy Brown for å lage litt mer dimensjon i kortet.Rundt kanten på bretten sydde jeg fast gullbåndet med symaskin.


Øverst på konvoluttkortet har jeg stemplet notelinjene og embosset med perlemorsembossing. For å framheve dette har jeg svertet litt over med Cat's Eye Creamy brown.

Som dekor har jeg stemplet den store nydelige rosen med grønn glitterembossing som bakgrunnpå hvitt papir. Så stemplet og embosset selve rosen flere ganger med rosa glitterembossing, også på hvitt papir. Så klippet jeg ut rundt det motivet som jeg embosset med grønn glitterembossing. Og kllippet ut selve rosen som jeg hadde embosset med rosa glitterembossing. Jeg bøyde og krøllet bladene og svertet kantene litt med Cat's eye Creamy brown før jeg limte den oppå den grønne. Så klippet jeg ut rosen nok en gang, denne gangen litt lenger inn mot midten, bøyde og krøllet bladene, svertet kantene litt med Cat's eye Creamy brown før jeg limte den oppå den første rosen. Dette gjorde jeg to ganger til, og limte i midten på rosen, og resultatet ble en fylt rose

Jeg punchet ut en scalloped oval og stemplet inni med Konfirmasjonsstempelet og svertet litt rundt kanten med stempelputen. Så limte jeg fast denne og rosen over, og brukte litt Ranger Craclepaint i fargen Milled Lavender. Under rosen festet jeg det mørke lilla båndet som jeg bruker til å lukke konvolutten med.


Inni kortet har jeg laget ett innerkort til å skrive på, av mørk lilla kartong underst med Vellum over. På toppen og bunnen av vellumen stemplet jeg notelinjene og embosset med perlemorsembossing. Øverst til venstre festet jeg en båndbit med en brad, som jeg kan bruke til å trekke kortet ut av konvolutten med.
Trykk gjerne på bildene for å få dem større ☺

Ha en bra Dag!
Monica

Inga kommentarer: