13 september 2009

Her er Kristine fra Norge


Hei!
Jeg heter Kristine og kommer fra Bergen, Norge.
Det skal bli så kjekt å få være gjestedesigner her hos Inkido.
Og nå skal du få vite litt hvem jeg er.
Alder: 28 år
Bosted: Hardanger, Norge
Hvor lenge har du laget kort: Jeg begynte høsten 2005 med et par stempler og litt kartong. Etter det har det utviklet seg til å bli en livsstil.
Dine favorittfarger: Der må jeg si brunt. Jeg elsker brunt og må ha det med på nesten alle kort jeg lager. Jeg er også veldig glad i å kombinere fargene svart/hvitt/rødt sammen.
Noe som utmerker seg på dine kort: Jeg elsker å distresse kortene mine. Da bruker jeg Distress Tool på papirene og sverter så kantene med blekk i forskjellige brunfarger. Og jeg bruker også symaskin på nesten alt jeg lager.
Din favorittpynt: Jeg bruker masse shimmer sprays på blomster, papirer etc. Jeg er også veldig glad i chipboards/grunge boards som jeg maler med Crackle Paint. Og blomster kan jeg aldri få nok av;)
Hva inspirerer deg: Ååå, det er et vanskelig spørsmål. Det er så utrolig masse som inspirerer meg. Internett er en utømmelig inspirasjonskilde, men det som faktisk inspirerer meg mest er mønsterpapirer og stempler. Når jeg ser et mønsterpapir/stempel, så ser jeg med en gang for meg hvordan kortet skal bli og hvilke farger jeg vil bruke.
Hvilke forum er du med i: Jeg er med på Rubberstamps.no, SplitCoastStampers, PaperCraftPlanet, Papirgleder.no og Minneriket.no.