21 oktober 2009

Dekorationer till Jul.

När julen närmar sig, så kryper det i kroppen av längtan att få pynta i hemmet. Jag älskar att skapa härligt frostiga, och vintriga dekorationer, som kan få vara framme länge!

Här har jag gjort en liten "installation" att hänga på väggen.
Kanske som ett välkomnande i hallen? Gnistrande Vinter Hälsningar...



Här är en liten "Snöprinsessa" som väntar in vintern! Hon har en krona av papper, spets och blå strass. Lite mer spets, band och brads fick utgöra hennes utstyrsel.



Här kommer "Hovnarren"? Han har en strut av papper, en liten styrolitkula med Liquid Pearls, strass och rynkband på huvudet. En värmande halsduk och en liten pappersgran på armen som är gjord av en glittrig "gren" som jag hittade i mina gömmor.



Jag gjorde en strut av papper, och fyllde med vackert papper, grenar, rosor och handgjorda blommor. Struten fick också en dekoration på framsidan bestående av bla. blommor, blad, band och ståltråd.



Blommorna gjorde jag av papper som jag stämplat på. Ett helt gäng av hjärtan i olika storlekar, formade blommorna. Kanterna är embossade med Frost embossingpulver, och sedan har jag sprinklat rikligt med glitter över det hela. Jag har använt samma glitter på galgen. Den är klädd i typ gasbinda, och helt täckt av glitter!



"Snow" är utskuret av två olika papper, och ihopmonterat. "O" är Inkidos snöflinga stämplad, och embossad. Sedan sitter det en utskuren snöflinga framför.



Ja, det var allt tror jag? Ett långt inlägg... Tack för att du tog dig tid att hänga med ända till slutet!

Nu hoppas jag att du letar reda på något i garderoben som du kan altra!?!

//Annica H

5 kommentarer:

Therese sa...

Jättefin...vintrig och härlig!

Julhuset sa...

Altrad drottningen har levererat igen, underbar.

Kram

Anonym sa...

Underbar !! har ju sett denna Live!

petra

annes paperfun sa...

Ååå denne er bare så vakker og enda flottere når man har sett den i live.
Masse fine detaljer!!!

Cyllan sa...

Sååå läckert! Tycker dina snögubbar är såå söta.
Kraaam C