10 november 2009

Tomtens önskelistaSedan min dotter föddes har det varje år varit tradition att besöka jultomten. I fjol blev det faktiskt fler än ett besök, och tyvärr måste jag erkänna att jag inte lyckades speciellt bra med någon av fotograferingarna. Det är å andra sidan kanske något som drabbar oss alla då och då, och speciellt vid jul när ljuset är dåligt och man har så höga krav på sig.

Ett tips när man lyckats ta många dåliga kort vid ett tillfälle som man ändå tycker är betydelsefull nog för att hamna i familjealbumet är att skriva ut flera av dem i lite mindre storlek. På det viset syns det mindre att bilderna inte är av högsta kvalitet och dessutom berättar de en historia på ett roligt sätt.

På den här layouten har jag använt underbara Inkidopapper och mixat med lika härliga Lady Bug and friends. Dessutom rosor, blad och stämplar i bakgrunden. Det vita bakgrundspappret kommer också från Ikido, det är så läckert strukturerat tycker jag, och det syns ännu bättre när man chalkar lite på kanterna.

1 kommentar:

Annica H sa...

Vilken jättesnygg och julinspirerad layout! :)