13 december 2009

Enkla julkort

Nu börjar det bli bråttom att få iväg sina julkort... Jag har gjort två enkla kort som går snabbt att göra men ändå ser lyxiga ut. Det första har jag stansat ut ett hål i ett av Inkido fina färdiga fodral. Jag har klippt till ett ark av det nya fina pricka mönstrade pappret som passar i fodralet. Stämplat med en rund god jul stämpel på vitt papper och monterat det på insticksarket.
När man sen drar ut insticksarket så kommer hälsningen fram som jag har skrivit direkt innuti fodralet. Dekorerat med några fina pärlor och en rosett på arket.

Nästa kort består också ett av ett fodral, som jag har modifierat lite. Sen har jag frossat i stjärnor och guldembossing. Jag har även använt mig av splashstämpeln.


Insticksarket består av en av Inkidos färdiga tags. Denna gång i mathande guldfärg. Dekorerat med ett guldlöv som är en nyhet i Inkidos sortiment, finns i silver också, och strassstenar.
Hoppas ni hinner få iväg många julhälsningar till nära och kära!
// Rimna

1 kommentar:

Johan sa...

Om man få brottom med julkorten är det en bra idé att besöka www.dinavykort.se där skapar du och skickar enkelt dina egna julkort till hela världen. Testa du också, ett roligt sätt att skicka julkort på!