02 januari 2010

Familjealmanacka 2010

I vårt hem behövs absolut en ordenlig almanacka för varje familjemedlem. I år missade jag att köpa den sort jag brukar, och i stället för att ut och leta efter en i mellandagarna, beslutade jag mig för att göra en egen. Och så enkelt och roligt det var! Dessutom mer personlig och snyggare än den köpta varianten!När jag ändå hade möjlighet att utforma den själv, passade jag på att sätta dit ett notisblock...


samt en hållare för pennor, så vet man var de finns när man behöver dem!

Som bas har jag använt det nya blå prickiga pappret, det limmade jag på en kartongskiva. I kanten embossade jag med Chunky Cryistals Silver. Pennhållaren är gjort med rosa skimrande cardstock, och siffrorna är utstansade och embossade även dem med Chunky Crystals. Själva almanacksbladen är A4-papper i "Ice Gold". Sedan har jag dekorerat med blommor, vackra strasspärlor, och ett band som håller upp hela härligheten!


Hälsningar från Lisa

6 kommentarer:

Cina99 sa...

Både snyggt & praktiskt :)

Anne Kristine sa...

Så stilig kalender!

Carola sa...

Jätte snyggt!

Scrapadinne sa...

Vad fint det blev! =) Jag själv är en person som kräver en del ordning och reda (för skriver jag inte ner saker blir de lätt bortglömda).
Dessutom blir det finare såhär och mer personligt! =)
(Jag hoppas jag får sno idén och göra om den till min egen?)

Kram
/Evelina

maybe*mej sa...

den här almenackan gillade jag masssssor. superbra ide... vi har inte heller ngn.. då vet jag vad jag har att göra i morrn. =)

Jane sa...

Wow, vilken underbar almanacka!
Kanske skulle ge mig på att göra en eftersom jag inte heller hunnit köpa en ny familjealmanacka, dessutom är det svårt att hitta en som passar när man är sex personer i familjen.