19 februari 2010

En tavla med skruv...

Jag har tre barn som är så slarviga med tandborstningen... Och nu orkar jag inte tjata längre, så jag pysslade ihop en tavla som kan pryda vårat badrum och förhoppningvis påminna och inspirera till tandbostning. Tror ni på den idén?! ;)

När jag målade tandbosten och tandkrämstuben och limmade dit dom kunde jag inte låta bli att småle... Jag tänkte för mig själv att det här är någonting som Petraso skulle kunnat ha hittat på. Det här är en risk man får ta när man är med i samma DT som kreativa Petra! ;)


Har använt en mängd stämplar för att skapa en intressant bakgrund. Älskar när det blir så där murrigt och jag kan nästan inte sluta stämpla...

Öst på med Inkidos fina blommor och blad. Har även försökt mig på att göra en egen blomma i Inkidos fina julpapper med noter.


Textskylten fixade jag med hjälp av datorn, sen har jag stämplat och färgat in runt kanterna för den ska passa in i tavlan.Materiallista:
Stämplar:
Barometer
// Rimna

11 kommentarer:

Mummylade sa...

Ja du... det är en fantastiskt vacker tavla men förmodligen skulle du behöva häfta fast den i pannan på barnen för fullständig effekt ;)

Sanne sa...

Kul och galet, men samtidigt såååå
vackert!! En helt underbar tavla!!
Kram, Sanne

Anonym sa...

Guuuud, såååå snygg!!!!!!!

Zarah sa...

Alltså... Hm.... Om jag säger att jag glömmer att borsta tänderna JÄTTEOFTA... eller... Jag vet! Katterna! De glömmer det jämt! Kan jag flirta till mig en sån tavla då? För du förstår - det var baske mig det läckraste jag sett!!

Petraso sa...

denna är helt fantastisk!!!

Frideborg sa...

Den var ju bara så supersnygg! Vilken bra idé!!

Marimer sa...

Genial y preciosa idea, adorable.

Sonja sa...

Helt fantastisk!! Toppen!!

katrin sa...

Vilken super smart ide.
snygg oxå

Mim... sa...

Men va fräckt!! Superduper och visst måste väl barnen förstå budskapet.

Carola sa...

Otroligt fint, tycker jätte mycket om tavlan :)