02 februari 2010

Gjeste Designer, Jannhild - Presentation.

Jannhild heter jeg, og kommer fra Norge. Jeg har vært så heldig å få bli gjestedesigner for Inkido. Det er en ære å få muligheten til å være med i designteamet til Inkido, og til å få være på team med en så flott gjeng utrolig dyktige kortmakere og scrappere! Jeg gleder meg til å lage med de lekre Inkido produktene!!













Jeg er 37år, bor på Askøy i Norge, sammen med Arne, våre 3 barn og katten vår Sasha.

Jeg begynte så smått med kortlaging i slutten av 2006. Jeg visste ikke da hva et stempel var, eller mønsterark, og bazzill hva var nå det? Jeg begynte forsiktig å kjøpe litt, og etterhvert tok det av.
Jeg scrappet min første LO i desember 2007, men har ikke blitt så mange, kanskje 20stk...

Jeg har hatt mange hobbyer opp gjennom årene, men ingen av de har vært varige, mer enn noen mndr eller et lite år, og langt fra så spennende som å kose seg med papir og det som hører til. Jeg elsker hobbyen min :))

Jeg liker vel vintage/shabby chic stilen best, og føler det er den jeg fikser lettest. Men jeg prøver å variere. Sterke farger er nydelig, men jeg går som oftest for de lyse og duse fargene.
Jeg er veldig glad i punchene mine, blonder og charms, og jeg ELSKER blomster!! Litt for glad i blomstrene mine kanskje??

Jeg blir inspirert av mange, og en bloggrunde får en alltid inspirert!!
Jeg liker skisser veldig godt, og jeg kan godt lage kort til utfordringsblogger som har skisser, men ikke så ofte jeg får levert i tide... Utfordringer generelt er gøy, da får en prøvd noe annet enn det en gjerne gjør til vanlig.

Klemmer fra Jannhild

5 kommentarer:

petraso sa...

Välkommen i gänget!

Hege-Annie Simonsen sa...

Så gøy at du, flinke Jannhild, skal kreere for Inkido (elsker så mange av deres produkter!) Gleder meg til å titte på det som kommer fra dine hender og ditt hode sammen med hva resten av gjengen her lager! Lykke til! Klemmer, Hege :)

Anne Kristine sa...

Velkommen i teamet :o))
klem Anne

Rimna sa...

Välkommen!

CamillaB sa...

Välkommen till oss! :)