10 februari 2010

Marianne Gjeste DT våren 2010.
Jeg heter Marianne og kommer fra Norge. Jeg er 37 år, og bor og trives i Sande i Vestfold, sammen med mannen min og tre barn på 3, 6 og 11 år.
Det er med stor glede og masse iver jeg trer inn i Inkidos fantastisk dyktige designer team!

Jeg oppdaget kortlaging og scrappeverden for snart fire år siden, og ble øyeblikkelig frelst og totalt hekta! Jeg startet forsiktig med litt scrapping, men så fant jeg stemplene, og kortlaging ble min ting!
Jeg elsker alt denne hobbyen har å tilby! Dette er en hobby som aldri går tom, og det er alltid noe nytt og uprøvd rundt neste sving.
Jeg elsker utfordringer, og å prøve nye ting, og prøver og variere kortene mine mest mulig. Men skulle jeg beskrive min stil, så heller den mot det søte, litt rent og ryddig, og gjerne mange små detaljer. Jeg er veldig glad i forskjellige bretteteknikker, og beveger meg gjerne utenfor det vanlige kvadratiske kortformatet. Jeg elsker stæsj! Bånd og blonder, knapper, bling og perler, roser og blomster i alle farger og fasonger.

Jeg finner inspirasjon i alt, og overalt, og kort, papirer, stempler og nye ideer surrer rundt i hodet både natt og dag. Jepp, jeg er skikkelig hekta.

Jeg gleder meg enormt til å skape med Inkidos vakre og rikholdige utvalg, og her kommer mine aller første bidrag som Inkido gjeste DT.


******************
Mitt første kort er til en jente baby. Jeg har laget et Step Stairs kort, hvor jeg har brettet bare en del av kortet. Utgangspunktet er 15cm/30cm metallic kartong fra Inkido, og jeg har brettet etter disse målene: 2,5cm – 5cm – 10cm – 15cm – 22.5cm.
Kortet har jeg kledd med Inkidos papirer ”Drømmar - Rand Rosa” og ”Drømmar - Prick Rosa”.


BABY teksten er stanset ut i det lekre papiret ”Tuva – Satin Pink”. Jeg har sotet alle kantene ned lys lilla blekk, og pyntet med litt glitter.Det samme papiret har jeg brukt til å stemple sommerfugler, og kle inn det store
chipboard hjertet. Bånd, perler og roser, du finner alt i Inkidos rikholdige utvalg. Hjertet og sommerfuglene har også fått litt glitter.
Inkido har mange tekster også på norsk, og denne teksten ”Velkommen til verden”, synes jeg er så nydelig, og en dekorasjon i seg selv på kortet.
Med rosa blekk har jeg stemplet Inkidos swirlestempel ”doodle 2”i hjørnene.
************************

Guttebabyen må jo også få et kort, og her har jeg tatt utgangspunkt i et 15cm/15cm kort av lys blå metallic kartong.
Jeg har brukt Inkidos store chipboard hjerte som mal, og klippet ut hjertet i papiret
”Ljusblå Ros”.
Hjertet har jeg brukt som en ramme rundt det lille chipboard hjertet som jeg har kledd med papiret ”Tuva – Satin Turquoise”. Det samme lekre og helt nye papiret har jeg brukt som bakgrunn på kortet.


Inkidos nydelige lille rosestempel har jeg stemplet mange ganger og laget en bord, som jeg har fargelagt med akvarellfarger.

Jeg har brukt det samme ”Velkommen til verden” stempelet på dette kortet.
Hjertet har jeg pyntet med roser, perler og bånd fra Inkido. Jeg har også brukt utstansede blader, og litt tyll for å få en 3D effekt.
Alle kantene har jeg sotet med brunt blekk, og til slutt ga jeg kortet en liten anelse glitter her og der.6 kommentarer:

Randi sa...

Disse kortene var utrolig NYDELIGE! Jeg elsker at det ser så "enkelt og rent" ut, og alle de herlige detaljene!
Superflott, Marianne!! :)

Sanne sa...

Underbara kort!
Särskilt det rosa var helt ljuvligt och så fin vikning!
Kram, Sanne

Anne Kristine sa...

Velkommen i gjengen :o)))
Utrolig nydelige kort du har laget!!!
Masse fine detaljer!

Maya sa...

Du er bare så dyktig, Marianne!!
Inkido er så heldige å ha deg med på laget sitt :)
Nyyydelige kort med masse lekre detaljer!
Klem fra Maya :)

Hege-Annie Simonsen sa...

Kjempelekre og søte kort, Marianne! :) Gleder meg til å se hva mer du lager for Inkido, som jeg liker så godt! :)

Gratulerer som GDT hos Inkido denne våren! Hilsen Hege

Pia sa...

så super nydelige kort Marianne med så mange lækre detaljer, flot brug af det lille rosen stempel