24 juni 2010

Ny DT RANDI


Jeg heter Randi, jeg er 44 år og bor i byen midt i Norge; Mosjøen. Jeg er gift, og bor sammen med min mann, vår gutt på 9 år, og en sær katt.

Ikke overraskende så er jeg utrolig glad i papir!!! Liker både å scrappe, lage kort og andre papir-kreasjoner. Jeg har nok en forkjærlighet til blomster, bling og glitter.


Jeg startet så smått med kortlaging for omtrent 6 år siden. Bestilte noen stempel, ink, embossingpulver og kartong fra et magasin. Da det havnet i postkassen var jeg ganske usikker på hvordan det skulle brukes. Men, jeg fant det ut.


Så meldte jeg meg ved en feiltagelse på et scrappe-kurs. Da jeg fikk innblikk i scrapping, ble jeg helt "hekta". Det var nå jeg oppdaget alle de fine mønsterpapirene som fantes og all pynten man kunne få tak i.


Sensommeren 2009 kastet jeg meg ut i blogg-verden. Dette var spennende! Jeg hadde lenge beundret de flotte bloggene, og hentet inspirasjon fra disse. Jeg lagde også min første eske i denne perioden.


Jeg veksler nå mellom å lage litt esker, scrappe litt, lage kort og finne på noe nytt. Innimellom lager jeg også noen tutorialer og legger ut i bloggen min. Jeg synes det er hyggelig å dele ideer med andre. Når jeg får holde på med hobbyen min, da har jeg bare ett problem:


SKULLE HA HATT FLERE TIMER I DØGNET!

Vel, det er vel noe alle som holder på med denne hobbyen føler.

Jeg er utrolig glad og takknemmelig for at jeg får være med på Designer Teamet hos Inkido.

Nedenfor er kortet jeg laget med bare Inkido-produkter.Da gleder jeg meg bare til å sette i gang!

2 kommentarer:

Gro sa...

Så nydelig kort du har laget!

Tor Erik sa...

Flott kort! Er virkelig imponert! :o)