13 september 2010

Ny Papirdesigner for Inkido

Anne Marte ble jeg døpt, men bruker vanligvis bare Marte. Olaussen-navnet fikk jeg for 2 uker siden, da jeg giftet meg med mannen i mitt liv!

Kortlaging er min lidenskap, og er veldig glad i vintage, romantisk og pasteller. Introduksjonen til kortlaging fikk jeg for 5 år siden, da kortene bestod av kvadrater og quick cuts... og ingenting mer! Det er morsomt å se hvordan hobbyen har utviklet seg! (og dessuten prøve å henge med?)
Inkido har hatt mine favoritt kolleksjoner innen papir og stempel siden jeg begynte med kort, og det var stort å få lov til å produsere kolleksjoner for firmaet selv!

Den første serien, Apples - er inspirert av bestemors kjøkken, der deilige eplekaker ble bakt da jeg var liten. Fargene gjenspeiler høsten, men i en dus palett.

Gammeldags Jul er inspirert av det tradisjonelle og nostalgiske ved den deilige høytiden. Engler, gråpapir, blonder og julesang er alle representert i denne serien.

Jeg er stolt over å få være en del av denne herlige Inkido-gjengen, og håper mine første papirkolleksjoner kan være med på å inspirere til enda flere hyggelige stunder med hobbyen vi alle elsker!

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg