27 oktober 2010

Heminredning med Inkido!

Om jag inte håller på med "papperspyssel", så har jag för det mesta något annat på gång! Det kan vara allt från att sy, till något som detta. Det vill säga att gjuta i betong. Jag har under den varma sommaren gjutit en hel hög med betonghjärtan, och nu när den kyliga hösten är här, så sitter jag inne och stämplar på dem!

When I'm not scrapbooking, I usually have something else going on! It may be sewing, or something like this. Casting in concrete! During the warm summer I made a whole bunch of these concrete hearts. And now when the chilly fall is here, I stay inside stamping on them!


Här nedanför ser du en hög med exempel på vad jag brukar göra. Stamplarna i bakgrunden stämplar jag med vitt, och textstämplarna med svart. Jag använder icke vattenlösliga stämpeldynor, eftersom dessa ska kunna ligga utomhus. Om jag gör hjärtan för inomhusbruk, så stämplar jag oftast bakgrundsmotivet med Distress Ink, i en färg som passar inredningen.

In the pictures below, you can see some examples of what I do. If I plan to put the heart outside, I stamp with oil based Ink. If they are made to stay inside, I use Distress Ink, at least for the stamps in the background. Then I can match the colours to the interior.


Hoppas att detta kunde inspirera dig till att använda dina stämplar till mer än "bara" papper? ☺

I hope that this could inspire you to use your stamps for more than "just" stamping on paper? ☺

//Annica H


5 kommentarer:

Zarah sa...

ÅÅåååååh så vackra! Säljer du såna? *vill haaa* :D

Stina Glaas sa...

Snygga!! :-) Och det är ju så kul när man kan komma på nya användningsområden för sina pysselgrejer. :-)

Marie Wisén sa...

Du är ju så finurlig!!!! Läckert!

Kram Marie

Monique Liedtke sa...

What a great idea!! Love it!!

KIKI sa...

really great idea!
hugs from France, Kiki.