08 maj 2009

~ Gästdesigner mo9ca ~


Først av alt vil jeg takke Lise-Lotte for at hun spurte meg om dette. Det er en ære og en glede, og ikke minste kjempeinspirerende, å få lov til å designe med Inkido sine flotte produkter. Når jeg i tilleg er den første ikke-svenske gjestedesigneren gjør det det ekstra spesielt!! Så tusen takk og en klem til Lise-Lotte!!

Mitt navn er Monica Skadsem, er 34 år, og jeg kommer fra Sandnes i Norge.
Jeg begynte med kortlaging for over 10 år siden, og for 5 år siden fikk jeg øynene opp for scrapping.
Etter at jeg falt hodestups for scrappingen ble det en pause med kortlaging, men jeg finne meg stadig i å lage kort - så nå gjør jeg begge deler like mye omtrent.

Jeg lar meg inspirere av hva som helst egentlig, alt fra nye produkter til en annonse i ett blad, barna mine, og ikke minst andre scrappere/kortlagere er en stor inspirasjonskilde for meg.
Scrappemiljøet her i Norge er stort, og jeg er så heldig å ha flere utrolig dyktige scrappere rundt meg som jeg møter jevnlig og får masse inspirasjon fra.
Her må jeg nevne Oddbjørg, som jeg traff gjennom scrappingen for fire år siden. Hun er en del av det dyktige designteamet til Prima, og jeg finner utrolig masse inspirasjon hos henne.

Jeg elsker shabby chic og vintage-stilen, og blir sterkt påvirket av det når jeg scrapper eller lager kort. Jeg bruker somregel lyse og duse farger, og elsker å bruke produkter som blonder, tyll og perler i arbeidene mine. Lag på lag - jo mer jo bedre!
Andre produkter som jeg bruker ofte er blomster, perler, bling/strass, krakeleringsmaling, glimmermist, rub ons - og selvsagt diverse distressingprodukter.
Digger også når det blir brukt sterke farger, men føler ikke helt at jeg har teken på det. Så derfor blir det somregel duse farger fra min kant.
Jeg er innom to norske forum hver dag, og disse er minneriket.no og skrapping.no - hvor jeg finner masse inspirasjon og hyggelige mennesker som er like oppslukt i denne hobbyen som jeg er.I forbindelse med gjestedesigneroppgaven har jeg laget en blogcandy i bloggen min - ta gjerne turen innom og bli med!

Jeg har begynt med å lage ett konvoluttkort med noen herlige skimrende ark. Jeg har brettet konvoluttkortet etter anvisningen som var i det norske bladet Ett Trykk for en tid tilbake. Rundt kanten på konvolutten har jeg laget en blonde av vellum, som jeg har trykket ut med en kantpunch. Den limte jeg under, og med en blonde over som jeg til slutt sydde fast på konvolutten.
Begge stemplene jeg har brukt kommer også fra Inkido, og finnes selvsagt også med svensk tekst.
Jeg har pyntet med diverse roser, chrysanthemum, blader og bling, og har stemplet sommerfuglen på vellum - som jeg har helt glitterembossingpulver på, noe som ble kjempelekkert!! Etterpå klippet jeg ut sommerfuglen og brukte den som en del av pynten på kortet.
Glitterembossing brukte jeg også på "gratulerer"-stempelet på kortet inni konvolutten. Det ble en kjempeherlig effekt av å bruke den mørkerosa glitterembossingen på tekststempelet!

Klikk gjerne på bildene for å få dem større...
Jeg gleder meg alt til å lage flere ting av disse herlige produktene!
Takk for at du titter, ha en herlig dag videre!

*klem*

3 kommentarer:

Anonym sa...

wow que hermoso!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salte sa...

Gratulerer så mye kjære Mo9ca!

Kristin sa...

Gratulerer så mye Monica! Og gratulerer til Inkido som har fått en så flott gjestedesigner!!